Kuule taas! Sinulle, jolle kuulokoje ei enää riitä

Eikö kuulokojeesi enää riitä? Onko sinulla vaikeuksia puhua puhelimessa kuulokojeestasi huolimatta? Tunnetko joskus jääväsi ulkopuoliseksi, koska et kuule riittävän hyvin, mistä keskustellaan? Vuotavatko korvasi, kun käytät kuulokojetta?

Tervetuloa infotilaisuuteen, jossa kerromme vaihtoehtoisista ratkaisuista, kun kuulokojeesi ei riitä enää.

Cochlearin järjestämät ”Kuule taas! Sinulle, jolle kuulokoje ei enää riitä” -infotilaisuudet on suunnattu henkilöille, joilla on kuulovaikeuksia käytössä olevasta kuulokojeesta huolimatta. Järjestämme tilaisuuksia webinaareina ja paikan päällä.  Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Kuuloliitto ja Cochlear järjestävät yhteistyössä Kun kuulokoje ei riitä -infotilaisuuksia. Tilaisuuksia järjestetään webinaareina ja paikan päällä eri kaupungeissa.

Alla on tulevien tilaisuuksien päivämäärät:

Keskustele kuulon heikkenemisen hoitovaihtoehdoista hoitoalan ammattilaisen kanssa. Tulokset voivat vaihdella, ja hoitoalan ammattilainen kertoo sinulle tulokseen mahdollisesti vaikuttavista tekijöistä. Lue aina käyttöohjeet. Kaikkia tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa. Pyydä tuotetietoja paikalliselta Cochlear-edustajaltasi.